Veel gestelde vragen

Kan ik mijn afspraak nog annuleren?
Je kunt je afspraak tot uiterlijk 48 uur voor de geboekte datum en tijd annuleren. Je vindt de link in de bevestigingsmail. Na die tijd is restitutie helaas niet mogelijk. Je kunt natuurlijk wel je afspraak aan een collega doorgeven.

Ik wil mijn afspraak aan een collega overdragen, mag dat?
Ja dat mag. Je kunt dan onderling de betaling regelen. Wel fijn als je een mail stuurt om door te geven dat iemand anders in jouw plaats komt.

Ik wil mijn afspraak verzetten. Kan dat?
Er zijn 2 mogelijkheden:
Strippenkaart: je annuleert je afspraak in het systeem (zie hiervoor de link in de bevestigingsmail), de strip wordt teruggeboekt en je plant een nieuwe afspraak in.
Eenmalige afspraak: mail of bel naar Being in Touch. Wij kunnen in het systeem de afspraak wijzigen.

Ik ben (mogelijk) zwanger; kan ik gemasseerd worden?
De massagetherapeuten van Being in Touch passen de massage aan als er sprake is van een (mogelijke) zwangerschap. Geef het dus aan als dit het geval is.

Waarom moet ik doorgeven of ik medicijnen gebruik?
Sommige medicijnen (met een gele sticker) beïnvloeden het reactievermogen. Voor ons is het van belang om te weten hoe lang je al medicatie slikt en waarvoor.

Ik voel me niet lekker; kan ik gemasseerd worden?
Bespreek je klacht gerust met de desbetreffende masseur. Het telefoonnummers van de masseur staat onder zijn of haar foto (klik rechts op de desbetreffende naam). Of bel met Being in Touch. Bij koorts masseren we in geen geval. Bij hoofdpijn en andere klachten is het afhankelijk van wat er speelt of een massage mogelijk is. Soms kan dit juist helpen, soms verwijzen we door.

Ik doe niet aan online bankieren en kan niet betalen via iDeal
Helaas is dit de enige mogelijkheid in dit systeem. Je kunt natuurlijk wel een afspraak boeken en de betaling via iemand anders regelen (die wel online bankiert).

Ik kan nú niet betalen met iDeal en heb wel een stoelmassage geboekt. Blijft de afspraak staan?
Nee, de afspraak wordt door ’t systeem automatisch geannuleerd als deze niet wordt betaald. Je kunt -zodra je wel gelijk met iDeal kunt afrekenen- opnieuw de voor jou geschikte datum en tijd reserveren.

Ik heb een strippenkaart: hoe kan ik de volgende afspraak boeken?
Via deze link kom je in de agenda. Je kiest een datum en tijd (en evt. masseur). Vervolgens log je in met eigen accountgegevens. Bij de betaling kun je kiezen voor een afboeking van je strippenkaart. Er wordt automatisch een strip afgeschreven.

Hoe schaf ik een strippenkaart aan?
Bij het inplannen van een stoelmassage kun je bij de betaling kiezen om een eenmalige afspraak te maken of om een strippenkaart aan te schaffen. De geplande massage wordt dan meteen van je strippenkaart afgeschreven.

Hoe lang is mijn strippenkaart geldig?
Een strippenkaart is 4 maanden geldig.

Kan ik de stoelmassage vergoed krijgen via mijn ziektekostenverzekeraar?
Nee helaas, de stoelmassages vallen niet onder natuurgeneeskundige consulten. Wil je een behandeling die wel vergoed wordt, dan kun je een behandeling boeken in de praktijk van Annemieke van Leeuwen, Edith van Veen, of Elvira de Koning of bij een behandelaar bij jou in de buurt.

Ik ken nog een goede stoelmasseur. Hij/zij staat niet op de lijst.
Wij zijn altijd op zoek naar goede stoelmasseurs. Geef haar of zijn naam gerust door aan Being in Touch.