Gezond bedrijf, gezonde mensen

Wat is het belangrijkste kapitaal van uw bedrijf? Volgens Being in Touch zijn dat uw medewerkers. Het bedrijf kan niet zonder de medewerkers. En de medewerkers kunnen niet zonder het bedrijf. Gezonde en gelukkige werknemers zijn immers de beste werknemers! Wat doet uw firma om dit menselijk kapitaal zo gezond mogelijk te houden?

Enkele uitspraken van medewerkers:

Egbert: “Ik zit 9 uur per dag achter mijn pc en na een stoelmassage voel ik me losser en ontspannen. Mijn nek was bijvoorbeeld wat stijf. Normaal stond ik daar niet zo bij stil maar tijdens de massages werd het echt duidelijk voor me. Door de massages heb ik daar geen last meer van. Het is gewoon goed voor me.”

PatrIMG_7371 (1000 x 750) (250 x 187)icia: “Door de stoelmassages ben ik me bewuster geworden van mijn lichaam, juist van die punten waar ik in eerste instantie niet zo op lette.”

Corry: “Na een stoelmassage kan ik beter de dag door komen. Mijn¬†spieren zitten losser en ik kan doorgaan zonder dat mijn lichaam om aandacht vraagt door spanning. Massage is voor mij ‘back to earth’.”

Marcel: “Ik ben vrij nuchter en eerst was ik sceptisch over de massages maar ik moet toegeven dat ik het heerlijk vind. Ik voel me relaxter na een massage. Het heeft een positief effect!”

Ren√©: “Ik vind de stoelmassages perfect. Van mij mag dit 1 x per week! Na de massage voel ik mij meer ontspannen en kruip ik weer met een lekker gevoel achter mijn pc.”

Is stoelmassage ook iets voor uw medewerkers? Vraag meer informatie of een offerte aan.