Annemieke van Leeuwen

Annemieke van Leeuwen 06-52180040

Annemieke van Leeuwen
06-52180040

“Mijn passie is dat mensen zich bewust zijn wat ze zelf kunnen doen om hun eigen gezondheid en balans te ondersteunen. Vanuit ontspanning en liefde. Met aandacht en adem. Simpelweg: naar jezelf luisteren en jezelf van binnen uit verzorgen. Om je daarbij te helpen, begeleid ik je met je ademhaling en gebruik ik diverse massagetechnieken (shiatsu, klassieke-, energetische- en cuppingmassage, cranio sacraaltechnieken, holistic pulsing). Mijn kracht zit in aandacht, luisteren en me kunnen afstemmen op jou.

Maar…of je nou klachten hebt of je wilt even niets, aandacht voor jou of ontspannen… Ik kijk graag met je mee, masseer op basis van wat er speelt en wat jij nodig hebt. Je bent van harte welkom, ik ontmoet je graag!”

Annemieke is oprichter en eigenaar van Being in Touch en masseert bij SOM, RPhO, GU en valt in op andere plekken indien nodig.